Недільне служіння
початок в 11 00

online трансляція

Проспект 106, 4 поверх Бізнес Центр “ГІГА”

0954388233 0680864738

Християнська Церква Повного Євангелія

Старший пастор

Іван Равлюк

Фото Іван Равлюк

Книги Пастора

Основи переможнього життя

Основи переможнього життя

Основи переможнього життя


Книга, яку ви тримаєте в руках, знадобиться вам на будь-якому етапі духовного зростання. У ній розглядаються фундаментальні біблійні істини, до яких можна повертатися знову і знову. Вони завжди живі й актуальні для будь-якого покоління. Книга буде корисною як для новонавернених віруючих, які потребують духовного зростання, так і для служителів церков, лідерів невеликих біблійних груп в якості прекрасного посібники з вивчення Біблії.

Артикул: 20560 ISBN 978-617-510-096-7 Рік видання діє до: 2016 Видавництво: Варух Кількість сторінок: 448 Тип палітурки: М'який Формат: 90х60 / 32 (145х215 мм)

Живіть в радості

Живіть в радості

Живіть в радості


З цієї книги ви дізнаєтеся, чому в світі так багато похмурих і нещасних людей, хоча радіти життю - це Божа воля для кожної людини. Вам відкриються деякі істини з Божого Слова, які гарантують вам життя в радості.

32 с., 108х140 мм

Три важливих рішення

Три важливих рішення

Три важливих рішення


З цієї книги ви дізнаєтеся, які три життєво важливих рішення, прийнятих вами, будуть утримувати вас на шляху перемоги і успіху.
"Думаю, немає такого християнина, який би не хотів мати успіх у відносинах з Господом і, взагалі, в кожному своєму ділі. Поспішаю вам повідомити, що це можливо. Для цього необхідно прийняти три життєво важливих рішення і ніколи від них не відступати.
Вам, напевно, цікаво, що це за рішення і яких сфер нашого життя вони стосуються. Перше рішення - це постійна і постійне послух нашого Господа. Друге - це ходіння в любові до ближнього. І третє - жити вірою в Слово Боже. Отже, розберемо детально кожне з них "(зі Вступу).

24 стор., Мг.пер., 2016 рік. Формат (розміри): 108х138х2

 

Могутня сила Слова Божого

Могутня сила Слова Божого

Могутня сила Слова Божого


З цієї книги ви дізнаєтеся, якою силою в житті людини має Слово Боже. І дійсно, в Біблії є підтримка, повчання, розраду і напрямок для кожної людини. Немає більш надійної опори в? Життя, ніж Слово Всемогутнього Бога. Без світла Слова Божого ми будемо перебувати в темряві і не зможемо прожити повноцінне і щасливе життя. Все, чого так потребує людство, є в Святому Письмі. Молюся, щоб кожен, хто зараз тримає в руках цю книгу, перейнявся любов'ю до Біблії і зробив її головним провідником у своєму житті.
"Радий, що в наш непевний і важкий час є проповідники, які акцентують увагу на Слові Божому. Рекомендую до прочитання цю чудову книгу, так як все, що веде нас до вивчення слова, це Божа воля! Нехай Господь благословить всіх, хто читає, щоб життя була на камені й не вражає від вітрів навчань і штормів обставин! ", - Євген Тайц.

112 стор., Мг.пер., 2016 рік. Формат (розміри): 144х214х8

про пастора


Проповідник Слова Божого, пастор церкви «Голос Істини» в місті Чернівці, а також церкви в карпатському містечку Берегомет Чернівецької області. Більше 10 років Іван служить пастором і проповідує в різних церквах. Він вважає, що Господь Ісус - єдина надія цього світу, а проповідь Євангелія Ісуса Христа - найважливіша справа на землі.

пожертвувати


 

тут будуть реквізити